ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκαν αστυνομικός και 24χρονος - Κατήγγειλε ο ένας τον άλλον

ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκαν αστυνομικός και 24χρονος - Κατήγγειλε ο ένας τον άλλον

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (17/4) και τέθηκε υπό κράτηση 24χρονος από την επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα αδικήματα επίθεση εναντίον αστυνομικού και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.10 το βράδυ, ο συλληφθείς εντοπίστηκε από μέλος της Αστυνομίας να κάνει χρήση του κινητού του τηλεφώνου κατά την οδήγηση ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κατευθυνόταν προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για θέμα που τον αφορούσε.

Ο 24χρονος κλήθηκε από το μέλος της Αστυνομίας όπως παρουσιάσει την άδεια οδήγησής του ενώ πληροφορήθηκε ότι θα καταγγελθεί για τα αδικήματα που διέπραξε.

Ο νεαρός φέρεται να άρχισε να βρίζει και να απειλεί το μέλος της Αστυνομίας με διάφορες φράσεις. Ο 24χρονος φέρεται να συνέχισε να απειλεί το μέλος της Αστυνομίας και όταν πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να έπεσε στο έδαφος από μόνος του. 

Αυτός ακινητοποιήθηκε τελικά από μέλη της Αστυνομίας και του τοποθετήθηκαν χειροπέδες. Τα μέλη της Αστυνομίας πρόσεξαν εκδορές στο πρόσωπό του, οι οποίες φαίνεται να προκλήθηκαν από την αυτόβουλη πτώση του.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου τέθηκε υπό κράτηση ενώ στη συνέχεια ζήτησε ιατρική του εξέταση ενώ υπέβαλε παράπονο κατά του μέλους της Αστυνομίας.

Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία υποβολής παραπόνου στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας και ενημερώθηκε σχετικά Ιατροδικαστής για εξέταση του 24χρονου.

Ο νεαρός κρατείται φρουρούμενος για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου την Πέμπτη (18/4) αναμένεται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

Στο Νοσοκομείο μετέβη επίσης και μέλος της Αστυνομίας όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι φέρει εκδορές στα άκρα των χεριών του και τις κνήμες του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top