ΚΥΠΡΟΣ

Ο Ρίισε έστειλε το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή

Ο Ρίισε έστειλε το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή

Το γκολ του Ρίισε στο 33’ ήταν αρκετό για το ΑΠΟΕΛ για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος» από τον Ερμή οι «γαλαζοκίτρινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ πραγματοποίησε κατά διαστήματα καλή εμφάνιση και ιδανικότερο ξεκίνημα στα πλέι οφ δεν θα μπορούσε να κάνει. Έβαλαν πίεση από το ξεκίνημα του αγώνα στην Ανόρθωση οι γηπεδούχοι και ανέλαβαν τα ηνία, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν κάπως, όμως το ΑΠΟΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 33’ πέτυχε γκολ με τον Ρίισε, αφού η μπάλα βρήκε και στον Μαϊσουράντζε και ξεγέλασε τον Καμίνσκι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ. Το ΑΠΟΕΛ κυνήγησε δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι και η Ανόρθωση για να φτάσει στην ισοφάριση ,όμως το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και έφερε ξανά τους «γαλαζοκίτρινους» σε θέση οδηγού στην μάχη του τίτλου.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις, Λάνιγκ, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ (54’ Σέρινταν), Χαραλαμπίδης (90’+2’ Ναφίου), Τζιμπούρ (88’ Γκόμες).

Ανόρθωση: Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου, Χόλγκερσον, Λαίφης, Μαισουράτζε, Μάκος, Κάλβο (46’ Μακρής), Εντέ, Αμπουρτζάνια, Γκονσάλβες

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top