ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 52χρονος για διάρρηξη και κλοπή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 52χρονος για διάρρηξη και κλοπή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί 52χρονο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Στέλιο Δήμου, ηλικίας 52 ετών από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 8-9 Αυγούστου, 2018.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE