ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδοσφαιρικό σωματείο κατήγγειλε στην Αστυνομία εκκλησιαστική επιτροπή για σήμα της Cytavision

Ποδοσφαιρικό σωματείο κατήγγειλε στην Αστυνομία εκκλησιαστική επιτροπή για σήμα της Cytavision

Σε σοβαρή καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς προέβη το απόγευμα της Πέμπτης (18/04) ο πρόεδρος του σωματείου Δόξας Παλαιομέτοχου της Δ΄ κατηγορίας, Σάββας Άδωνης.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ποδοσφαιρικού συλλόγου, κατήγγειλε την εκκλησιαστική επιτροπή του Παλιομετόχου, ισχυριζόμενος ότι ενώ η τελευταία έκλεισε συμβόλαιο με τη CytaVision για προβολή του τηλεοπτικού της προϊόντος σε κτήριο που γειτνιάζει με το οίκημα της Δόξας, αυτό παράνομα προβαλλόταν και στο οίκημα του σωματείου της Δόξας Παλαιομετόχου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος στην καταγγελία του στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς υποστηρίζει πως η εκκλησιαστική επιτροπή όχι μόνο σύναψε συμβόλαιο για ιδιωτική προβολή της συνδρομητικής τηλεόρασης της Cytavison, το οποίο θα έπρεπε να είναι συμβόλαιο δημόσιας προβολής – με κατά πολύ υψηλότερη τιμή -  σε οίκημα που βρίσκεται δίπλα από το σωματείο της Δόξας Παλαιομετόχου, αλλά και μετέφερε παράνομα το σήμα και στο οίκημα του σωματείου.

Με απλά λόγια, υποστηρίζει ότι η εκκλησιαστική επιτροπή ενέπλεξε τη Δόξα Παλαιομετόχου σε υπόθεση παράνομης προβολή του τηλεοπτικού πακέτου της CytaVision.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top