Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αύξηση στις τιμές των ενοικίων προκαλεί πονοκέφαλο και κάνει ακόμη δυσκολότερη την αναζήτηση για καλό διαμέρισμα σε λογικές τιμές.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα ενοίκια διαμερισμάτων και σπιτιών που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, κυρίως λόγω της ύφεσης που παρουσιάστηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, προκαλεί πονοκέφαλο σε αρκετούς που ψάχνουν όπως νοικιάσουν καλό διαμέρισμα σε λογική τιμή.

Αν και υπάρχουν ευκαιρίες, εντούτοις είναι δυσεύρετες, καθώς λόγω της αυξημένης ζήτησης αρκετά από αυτά ενοικιάζονται σε διάστημα λίγων ημερών, ακόμη και ωρών από την ώρα που θα είναι διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE