Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αύξηση στις τιμές των ενοικίων προκαλεί πονοκέφαλο και κάνει ακόμη δυσκολότερη την αναζήτηση για καλό διαμέρισμα σε λογικές τιμές.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα ενοίκια διαμερισμάτων και σπιτιών που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, κυρίως λόγω της ύφεσης που παρουσιάστηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, προκαλεί πονοκέφαλο σε αρκετούς που ψάχνουν όπως νοικιάσουν καλό διαμέρισμα σε λογική τιμή.

Αν και υπάρχουν ευκαιρίες, εντούτοις είναι δυσεύρετες, καθώς λόγω της αυξημένης ζήτησης αρκετά από αυτά ενοικιάζονται σε διάστημα λίγων ημερών, ακόμη και ωρών από την ώρα που θα είναι διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE