Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αύξηση στις τιμές των ενοικίων προκαλεί πονοκέφαλο και κάνει ακόμη δυσκολότερη την αναζήτηση για καλό διαμέρισμα σε λογικές τιμές.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα ενοίκια διαμερισμάτων και σπιτιών που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, κυρίως λόγω της ύφεσης που παρουσιάστηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, προκαλεί πονοκέφαλο σε αρκετούς που ψάχνουν όπως νοικιάσουν καλό διαμέρισμα σε λογική τιμή.

Αν και υπάρχουν ευκαιρίες, εντούτοις είναι δυσεύρετες, καθώς λόγω της αυξημένης ζήτησης αρκετά από αυτά ενοικιάζονται σε διάστημα λίγων ημερών, ακόμη και ωρών από την ώρα που θα είναι διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE