Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι διαμέρισμα μπορείς να νοικιάσεις στην Κύπρο με €600 το μήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αύξηση στις τιμές των ενοικίων προκαλεί πονοκέφαλο και κάνει ακόμη δυσκολότερη την αναζήτηση για καλό διαμέρισμα σε λογικές τιμές.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα ενοίκια διαμερισμάτων και σπιτιών που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, κυρίως λόγω της ύφεσης που παρουσιάστηκε στον κατασκευαστικό κλάδο, προκαλεί πονοκέφαλο σε αρκετούς που ψάχνουν όπως νοικιάσουν καλό διαμέρισμα σε λογική τιμή.

Αν και υπάρχουν ευκαιρίες, εντούτοις είναι δυσεύρετες, καθώς λόγω της αυξημένης ζήτησης αρκετά από αυτά ενοικιάζονται σε διάστημα λίγων ημερών, ακόμη και ωρών από την ώρα που θα είναι διαθέσιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE