ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες- Πρόβλεψη μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη

ΚΑΙΡΟΣ: Τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες- Πρόβλεψη μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψηλή πίεση αναµένεται από την Μεγάλη Τρίτη 23/4.

Την Κυριακή 21/4 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία τις πρωινές ώρες αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές ή και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι και αρχικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top