Ο διαιτητής έπιασε τον Μοράτα από τον αυχένα και τον έκανε έξαλλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο διαιτητής έπιασε τον Μοράτα από τον αυχένα και τον έκανε έξαλλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια κίνηση του ρέφερι να πιάσει από τον αυχένα τον Μοράτα στο παιχνίδι της Ατλέτικο απέναντι στην Εϊμπάρ, έκανε έξαλλο τον Ισπανό επιθετικό που κυνηγούσε τον ρέφερι και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο ρέφερι της νίκης (1-0) των «ροχιμπλάνκος» στο «Ιπουρούα», έκανε μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον φορ της ομάδας του Σιμεόνε.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής τη θεώρησε προσβλητική και συνέχισε να διαμαρτύρεται ακόμα και μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Σαββάτου, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον κρατήσουν μακριά.

«Κι εγώ κάποτε είχα κάνει κάτι αντίστοιχο προς τον τέταρτο ρέφερι και μου είχαν δώσει τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών» είπε για το περιστατικό ο τεχνικός της Ατλέτικο, δικαιολογώντας τον Μοράτα και στηρίζοντάς τον…

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE