Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί για άλλη μια φορά με την δολοφονία του συζύγου της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί για άλλη μια φορά με την δολοφονία του συζύγου της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πλέον η νεαρή μητέρα και μοντέλο ζει μόνη της, μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στην Ελλάδα.

Η Βικτώρια Καρύδα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τον καιρό  που ήταν έγκυος και ήταν στην αγκαλιά του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

Η φωτογραφία της βέβαια απέκτησε χιλιάδες Liks, μιας και η συγκίνηση που προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους είναι φανερή.

Ωστόσο τα λόγια της συγκινούν ακόμη περισσότερο: «Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά’» είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Η φωτογραφία που ανάρτησε:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE