Νέα απάτη: Απειλούν άτομα που παρακολουθούν online video πορνογραφικού περιεχομένου - Pic

Νέα απάτη: Απειλούν άτομα που παρακολουθούν online video πορνογραφικού περιεχομένου - Pic

Η ESET προχώρησε στην έκδοση προειδοποίησης προς τους χρήστες για πλαστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιδιώκουν να αποσπάσουν χρήματα, ειδικά από άτομα που παρακολουθούν online βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Οι κυβερνοεγκληματίες πίσω από τα εν λόγω e-mail ισχυρίζονται ότι έχουν παραβιάσει τη συσκευή του θύματος και έχουν καταγράψει το άτομο ενώ παρακολουθεί πορνογραφικό περιεχόμενο. Το μήνυμα διαβεβαιώνει ότι εκτός από την καταγραφή της συμπεριφοράς στην web κάμερα, έχουν καταγραφεί και τα βίντεο που αναπαράχθηκαν. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.