Εκατοντάδες θέσεις εργασίας δημιουργεί το έργο λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας, ωστόσο, καθυστερεί

Εκατοντάδες θέσεις εργασίας δημιουργεί το έργο λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας, ωστόσο, καθυστερεί

Την ανησυχία της για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού - μαρίνας Λάρνακας, εξέφρασε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, «στην τελευταία  συνεδρία της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, συζητήθηκε το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας της πόλης. Συγκεκριμένα έγινε ανασκόπηση των εξελίξεων σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων να ζητήσει από το Υπουργικό Συμβούλιο επιπρόσθετη, δίμηνη παράταση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE