Εκατοντάδες θέσεις εργασίας δημιουργεί το έργο λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας, ωστόσο, καθυστερεί

Εκατοντάδες θέσεις εργασίας δημιουργεί το έργο λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας, ωστόσο, καθυστερεί

Την ανησυχία της για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού - μαρίνας Λάρνακας, εξέφρασε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, «στην τελευταία  συνεδρία της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, συζητήθηκε το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας της πόλης. Συγκεκριμένα έγινε ανασκόπηση των εξελίξεων σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων να ζητήσει από το Υπουργικό Συμβούλιο επιπρόσθετη, δίμηνη παράταση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προσφορών σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE