ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας η διαδικασία επανεκτίμησης της αξίας των περίπου 2.000.000 ακινήτων, παγκύπρια, με ημερομηνία αναφοράς την 1η Ιανουαρίου του 2018, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη για να δημοσιοποιηθεί εντός του ερχόμενου Ιουνίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος, Ανδρέας Σωκράτους.

«Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στους σχεδιασμούς μας, πιστεύω ότι μέσα στον Ιούνιο θα δημοσιοποιηθεί η νέα γενική εκτίμηση των ακινήτων και μάλιστα με πολύ πιο καλά δεδομένα από την προηγούμενη εκτίμηση, που ήταν η 1η Ιανουαρίου του 2013», είπε ο κ. Σωκράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE