ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας η διαδικασία επανεκτίμησης της αξίας των περίπου 2.000.000 ακινήτων, παγκύπρια, με ημερομηνία αναφοράς την 1η Ιανουαρίου του 2018, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη για να δημοσιοποιηθεί εντός του ερχόμενου Ιουνίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος, Ανδρέας Σωκράτους.

«Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στους σχεδιασμούς μας, πιστεύω ότι μέσα στον Ιούνιο θα δημοσιοποιηθεί η νέα γενική εκτίμηση των ακινήτων και μάλιστα με πολύ πιο καλά δεδομένα από την προηγούμενη εκτίμηση, που ήταν η 1η Ιανουαρίου του 2013», είπε ο κ. Σωκράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE