ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας η διαδικασία επανεκτίμησης της αξίας των περίπου 2.000.000 ακινήτων, παγκύπρια, με ημερομηνία αναφοράς την 1η Ιανουαρίου του 2018, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη για να δημοσιοποιηθεί εντός του ερχόμενου Ιουνίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος, Ανδρέας Σωκράτους.

«Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στους σχεδιασμούς μας, πιστεύω ότι μέσα στον Ιούνιο θα δημοσιοποιηθεί η νέα γενική εκτίμηση των ακινήτων και μάλιστα με πολύ πιο καλά δεδομένα από την προηγούμενη εκτίμηση, που ήταν η 1η Ιανουαρίου του 2013», είπε ο κ. Σωκράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE