ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

ΚΥΠΡΟΣ: Επανεκτιμώνται 2 εκατομμύρια ακίνητα – Η τελευταία εκτίμηση αξίας έγινε πριν 6 χρόνια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας η διαδικασία επανεκτίμησης της αξίας των περίπου 2.000.000 ακινήτων, παγκύπρια, με ημερομηνία αναφοράς την 1η Ιανουαρίου του 2018, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη για να δημοσιοποιηθεί εντός του ερχόμενου Ιουνίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος, Ανδρέας Σωκράτους.

«Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στους σχεδιασμούς μας, πιστεύω ότι μέσα στον Ιούνιο θα δημοσιοποιηθεί η νέα γενική εκτίμηση των ακινήτων και μάλιστα με πολύ πιο καλά δεδομένα από την προηγούμενη εκτίμηση, που ήταν η 1η Ιανουαρίου του 2013», είπε ο κ. Σωκράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.