Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο και η… πλάστιγγα στους γηπεδούχους

Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο και η… πλάστιγγα στους γηπεδούχους

Μπροστά στο σκορ με 3-2 βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα επί της Ομόνοιας.

Σο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος και γίνεται στο «Αμμόχωστος», σημειώθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα εντυπωσιακά τέρματα.

Το ένα ήταν αυτό του Μαργκάσα στο 5ο λεπτό που άνοιξε το σκορ, ακολούθησε από κοντά η ισοφάριση στο 12ο λεπτό από τον Μαυρία,

Με εκπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση ο Κολοβός στο 18ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 32ο λεπτό με αριστερο βολέ εκτός μεγάλης περιοχής ο Ελουντού.

Στο 42ο λεπτό ο Τιάγκο με σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο ομάδες που μακριά από άγχος και πίεση, παρουσιάζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE