Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο και η… πλάστιγγα στους γηπεδούχους

Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο και η… πλάστιγγα στους γηπεδούχους

Μπροστά στο σκορ με 3-2 βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα επί της Ομόνοιας.

Σο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος και γίνεται στο «Αμμόχωστος», σημειώθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα εντυπωσιακά τέρματα.

Το ένα ήταν αυτό του Μαργκάσα στο 5ο λεπτό που άνοιξε το σκορ, ακολούθησε από κοντά η ισοφάριση στο 12ο λεπτό από τον Μαυρία,

Με εκπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση ο Κολοβός στο 18ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 32ο λεπτό με αριστερο βολέ εκτός μεγάλης περιοχής ο Ελουντού.

Στο 42ο λεπτό ο Τιάγκο με σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο ομάδες που μακριά από άγχος και πίεση, παρουσιάζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE