ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαργκάσα: «Όσα έζησα στην Ομόνοια…» – Τι είπε για το γκολ που δεν πανηγύρισε και για παίκτη των «τριφυλλοφόρων»

Μαργκάσα: «Όσα έζησα στην Ομόνοια…» – Τι είπε για το γκολ που δεν πανηγύρισε και για παίκτη των «τριφυλλοφόρων»

Ο διεθνής Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα, με το πέρας του αγώνα με την Ομόνοια, δήλωσε τα πιο κάτω στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision: 

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα. Κάναμε φανταστικό παιχνίδι, τρέξαμε πάρα πολύ και αξίζαμε τη νίκη».

Για το αν έδωσε απαντήσεις στην Ομόνοια: «Μετά από 11 χρόνια δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανένα. Στην Εθνική, στη Νέα Σαλαμίνα όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ρενάτο. Αυτός θα είμαι πάντα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Κέρδισα το σεβασμό και το κρατώ. Θέλω να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο και να πάμε δυνατά μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε: «Εγώ δε θα αλλάξω για κανένα. Πρέπει να θυμάμαι όσα έζησα στην Ομόνοια και να σεβαστώ όσους με αγαπούν. Αυτός θα είμαι πάντα».

Για το μικρό το Χαραλάμπους: «Είναι σημαντικό για αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να παίζουν. Είναι δύσκολο να παίξεις στην Ομόνοια, πρέπει να είναι καλοί. Ο μικρός πρέπει να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι μετά από ένα δύσκολο σκορ. Χωρίς δουλειά δε θα γίνει τίποτα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top