ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 7 ανήλικοι στο Τμήμα με τους γονείς τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: 7 ανήλικοι στο Τμήμα με τους γονείς τους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ανάμματος φωτιάς, της πρόκλησης οχληρίας και της κατοχής και χρήσης κροτίδων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δύο περιπτώσεις, σε συλλήψεις συνολικά δέκα προσώπων, που εντοπίστηκαν σε δημόσιους χώρους, κοντά σε εστίες φωτιάς, να προκαλούν οχληρία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας (22/4), λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, όπου εντόπισαν ομάδα νεαρών, να βρίσκεται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλεί ανησυχία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εφτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου στην παρουσία και των γονέων των ανήλικων, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 1.25π.μ. της Τρίτης (23/4), στο πλαίσιο της ίδια εκστρατείας και μετά από πληροφορία για πρόκληση οχληρίας, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε περίβολο εκκλησίας, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκε νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλούν ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας. Εκεί, οι ανήλικοι, στην παρουσία των γονιών τους, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top