ΠΑΦΟΣ: Κινηματογραφική ληστεία για… 10 ευρώ! – Φεύγοντας παρέσυραν μοτοσικλετιστή

ΠΑΦΟΣ: Κινηματογραφική ληστεία για… 10 ευρώ! – Φεύγοντας παρέσυραν μοτοσικλετιστή

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (23/4) σε πιτσαρία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες στα πρόσωπά τους και μιλούσαν ελληνικά, μπήκαν σε πιτσαρία με σκοπό την ληστεία.

Ο ένας εκ των δύο προέταξε μαχαίρι ενώ ο άλλος είχε στην κατοχή του δακρυγόνο σπρέι, το οποίο εκτόξευσε εναντίον του υπαλλήλου της πιτσαρίας. Στην συνέχεια κτύπησαν τον άνδρα από την Ρουμανία και κατάφεραν να του αποσπάσουν το τσαντάκι μέσης, στο οποίο υπήρχαν μόνο 10 ευρώ, κάποια προσωπικά του έγγραφα και κλειδιά.

Οι δύο ληστές, εγκατέλειψαν την σκηνή με ένα μικρό σαλούν όχημα, ωστόσο σε κοντινή απόσταση προκάλεσαν τροχαίο.

Συγκεκριμένα, φεύγοντας παρέσυραν με το όχημά τους έναν ντελιβερά, τον οποίον εγκατέλειψαν στην μέση του δρόμου.

Τόσο ο υπάλληλος της πιτσαρίας όσο και ο ντελιβεράς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε να φέρουν κάποιο σοβαρό τραύμα.

Μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, βάσει στοιχείων. Πρόκειται για Γεωργιανό, κάτοικο Πάφου, ο οποίος και αναζητείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE