«Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στηρίξω τη Γιουνάιτεντ»!

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στηρίξω τη Γιουνάιτεντ»!

Στο πλευρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά στην ζωή του, θα ταχθεί όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του, ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζέιμς Μίλνερ.

Μπορεί να αγωνίζεται στην Λίβερπουλ, ωστόσο για πρώτη φορά στην ζωή του θα υποστηρίξει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον αρχηγό των «κόκκινων» Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος έχει παίξει μεν στο παρελθόν στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν μπορεί να υποστηρίξει τους «πολίτες», αφού αυτό θα κάνει κακό στις ελπίδες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ για την κατάκτηση του τίτλου:

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στηρίξω τη Γιουνάιτεντ. Δεν θα καθίσω όμως να δω το παιχνίδι. Είναι… σπατάλη ενέργειας για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Λίβερπουλ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE