ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 8ήμερη στον 21χρονο με τις ουσίες και τις κροτίδες

ΛΑΡΝΑΚΑ: 8ήμερη στον 21χρονο με τις ουσίες και τις κροτίδες

Υπό κράτηση νεαρός για υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών στη Λάρνακα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα (24/4) διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 21χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, δηλαδή κάνναβης βάρους 408 γραμμαρίων και 104 γραμμαρίων κοκαΐνης, με σκοπό την προμήθεια, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έρευνα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθεια του να διαφύγει, συνέχισε να οδηγεί αμελώς και απερίσκεπτα, ενώ προσέκρουσε σε τζαμαρία καταστήματος και συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου οδηγού, ένα γραμμάριο κάνναβης, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν τρία χάρτινα κιβώτια που περιείχαν συνολικά 120 κροτίδες και το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ.

Ο 21χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών.

Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε ακατοίκητο διαμέρισμα στη Λάρνακα, του οποίου κατείχε τα κλειδιά ο 21χρονος, όπου εντοπίστηκαν 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 408 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 104 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας και άλλα αντικείμενα.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Την υπόθεση εξετάζουν η ΥΚΑΝ, το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top