ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24/04, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Την Πέμπτη 25/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κρίσιμη ημέρα– Με νέα μέσα για τις έρευνες σε φρεάτιο και λίμνη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE