ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24/04, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Την Πέμπτη 25/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κρίσιμη ημέρα– Με νέα μέσα για τις έρευνες σε φρεάτιο και λίμνη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE