ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24/04, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Την Πέμπτη 25/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κρίσιμη ημέρα– Με νέα μέσα για τις έρευνες σε φρεάτιο και λίμνη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE