ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή ΑΝΟΔΟΥ για τον Ολυμπιακό στο φινάλε!

Ανατροπή ΑΝΟΔΟΥ για τον Ολυμπιακό στο φινάλε!

Μπορεί να ήταν με την «πλάτη στον τοίχο» ο Ολυμπιακός, στο σημερινό (24/04)… ιδιαίτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Οθέλλο στην Αθηαίνου, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε μία σπουδαία ανατροπή στο φινάλε, επικρατώντας με 1-2, με το Ράμος να πετυχαίνει δύο γκολ στο 87΄ και 89΄!

Ο αγώνας θυμίζουμε ότι συνεχίστηκε από το 57΄, αφού είχε διακοπεί πριν από μερικές εβδομάδες στο ίδιο χρονικό σημείο, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου και ο Οθέλλος ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από γκολ του Κυριάκου.

Οι «μαυροπράσινοι» μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο και πίεσαν για το γκολ, χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για το 1-1, όμως ο Ράμος μίλησε τελικά δις στο φινάλε και λύτρωσε την ομάδα του μέσα σε αποθέωση.

Με το τέλος του σημερινού αγώνα, ολοκληρώθηκαν και οι εκκρεμότητες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός έκανε… άλμα ανόδου με το «τρίποντο» που πήρε, αφού επέστρεψε στη 2η θέση, έχοντας πλέον 60 πόντους, ενώ ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας έχει 62 και ο τρίτος Άρης 59, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του «μαραθωνίου».

Οι ενδεκάδες του σημερινού αγώνα:

Οθέλλος Αθηαίνου (Βοσκαρίδης): Παρασκευά (57΄ Τζιακουρής), Γαβριήλ, Κυριάκου, Βασιλείου, Ζόλαντ, Κυριάκου Κ., Θεοχάρους (57΄ Χατζηγιαννακού), Κουμουρής, Τσίτας (46΄ Φιάκας), Κατσής, Τζιαμμάς.

Ολυμπιακός Λευκωσίας (Πολυκάρπου): Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο (80΄ Οπόνγκ), Πιερμάρ, Ροτζέριο, Ρομό (57΄ Βιέιρα), Σαμάρας, Αντωνίου, Νανίσιο, Παχίπης Α. (46΄ Παχίπης Γ.), Ράμος, Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top