Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Μπορεί να ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης πρόκρισης της Άστον Βίλα επί της Γουέστ Μπρομ, αλλά ο Φάμπιαν Ντελφ παραδέχθηκε ότι τρομοκρατήθηκε από τη μαζική εισβολή οπαδών της ομάδα του στο γήπεδο.

Ο μέσος της «χωριατών» μίλησε στο BBC για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν μερικοί που στην προσπάθειά τους να τον φιλήσουν, έφτασαν σε σημείο να τον δαγκώσουν!

«Ήταν πολύ-πολύ τρομακτικό. Το περιβραχιόνιό μου το έκλεψαν, κάποιος πήρε το αριστερό μου παπούτσι, αλλά μπορώ να καταλάβω την ανακούφιση που ένιωσαν οι οπαδοί μετά από ένα αποτέλεσμα σαν κι αυτό.

Ήταν, όμως, επικίνδυνο. Πολλοί προσπάθησαν να με φιλήσουν και τελικά με δάγκωσαν. Ήταν τρελό, δυσκολεύτηκα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο». 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE