Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Μπορεί να ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης πρόκρισης της Άστον Βίλα επί της Γουέστ Μπρομ, αλλά ο Φάμπιαν Ντελφ παραδέχθηκε ότι τρομοκρατήθηκε από τη μαζική εισβολή οπαδών της ομάδα του στο γήπεδο.

Ο μέσος της «χωριατών» μίλησε στο BBC για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν μερικοί που στην προσπάθειά τους να τον φιλήσουν, έφτασαν σε σημείο να τον δαγκώσουν!

«Ήταν πολύ-πολύ τρομακτικό. Το περιβραχιόνιό μου το έκλεψαν, κάποιος πήρε το αριστερό μου παπούτσι, αλλά μπορώ να καταλάβω την ανακούφιση που ένιωσαν οι οπαδοί μετά από ένα αποτέλεσμα σαν κι αυτό.

Ήταν, όμως, επικίνδυνο. Πολλοί προσπάθησαν να με φιλήσουν και τελικά με δάγκωσαν. Ήταν τρελό, δυσκολεύτηκα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο». 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE