Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Μπορεί να ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης πρόκρισης της Άστον Βίλα επί της Γουέστ Μπρομ, αλλά ο Φάμπιαν Ντελφ παραδέχθηκε ότι τρομοκρατήθηκε από τη μαζική εισβολή οπαδών της ομάδα του στο γήπεδο.

Ο μέσος της «χωριατών» μίλησε στο BBC για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν μερικοί που στην προσπάθειά τους να τον φιλήσουν, έφτασαν σε σημείο να τον δαγκώσουν!

«Ήταν πολύ-πολύ τρομακτικό. Το περιβραχιόνιό μου το έκλεψαν, κάποιος πήρε το αριστερό μου παπούτσι, αλλά μπορώ να καταλάβω την ανακούφιση που ένιωσαν οι οπαδοί μετά από ένα αποτέλεσμα σαν κι αυτό.

Ήταν, όμως, επικίνδυνο. Πολλοί προσπάθησαν να με φιλήσουν και τελικά με δάγκωσαν. Ήταν τρελό, δυσκολεύτηκα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο». 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE