Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή

Μπορεί να ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης πρόκρισης της Άστον Βίλα επί της Γουέστ Μπρομ, αλλά ο Φάμπιαν Ντελφ παραδέχθηκε ότι τρομοκρατήθηκε από τη μαζική εισβολή οπαδών της ομάδα του στο γήπεδο.

Ο μέσος της «χωριατών» μίλησε στο BBC για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν μερικοί που στην προσπάθειά τους να τον φιλήσουν, έφτασαν σε σημείο να τον δαγκώσουν!

«Ήταν πολύ-πολύ τρομακτικό. Το περιβραχιόνιό μου το έκλεψαν, κάποιος πήρε το αριστερό μου παπούτσι, αλλά μπορώ να καταλάβω την ανακούφιση που ένιωσαν οι οπαδοί μετά από ένα αποτέλεσμα σαν κι αυτό.

Ήταν, όμως, επικίνδυνο. Πολλοί προσπάθησαν να με φιλήσουν και τελικά με δάγκωσαν. Ήταν τρελό, δυσκολεύτηκα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο». 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE