LIFESTYLE

Αποχαιρετά τον Super Fm η Χριστίνα Δημητρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχαιρετά τον Super Fm η Χριστίνα Δημητρίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αποχαιρέτησε τον Super Fm και την συνεργασία της. 

Ο λόγος για την Χριστίνα Δημητρίου η οποία μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας αποχαιρέτησε τον ραδιοφωνικό σταθμό του Super Fm και τους ακροατές της ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (24/04), η Χριστίνα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook κάνει λόγο για συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα σχετικά με την συνεργασία της στον σταθμό η οποία έλαβε το τέλος της, ενώ εν μέσω της ανάρτησής της θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της.

Η ίδια ανέφερε ότι: «Φίλες και φίλοι σήμερα με μεγάλη συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα άφησα πίσω μου την οικογένεια του Super FM μετά από πέντε χρόνια υπέροχης συνεργασίας, με τα πιο όμορφα συναισθήματα και τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Με δάκρυα στα μάτια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αποχαιρέτησα τους συναδέλφους, συνεργάτες αλλά και φίλους μου γιατί όπως είπα και στην εκπομπή μου, ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου διευθυντή και φίλο Zenon Zindilis για όσα που πρόσφερε και για την αψογη συνεργασία μας, το ραδιοφωνικό μου ταίρι Marcos Komodromos για τα τρία υπέροχα χρόνια στον σταθμό, τον Christodoulos Martas και Constantinos Tsiolis Mort για τις εκπομπές που κάναμε. Ευχαριστώ τους ακροατές του Super Fm για την απέραντη αγάπη που μου δείχνατε καθημερινά και ανταποδίδω και σας λέω σύντομα και πάλι μαζί! Σαν άνθρωπος, στις συνεργασίες μου κρατώ πάντα τα πιο όμορφα και είμαι ευγνώμων για όσα η ζωή μου προσφέρει και προχωρώ με μια νέα πορεία, ραδιοφωνικά και πάλι με καινούργια συνεργασία. Σας αγαπώ και ευχαριστώ όλους για την εκτίμηση και τα όμορφα σας λόγια τόσα χρόνια. Σύντομα μαζί!! Στο επανιδείν..»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top