ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Με ήλιο και σκόνη συνεχίζει ο καιρός- Μικρή άνοδος του υδράργυρου

ΚΥΠΡΟΣ: Με ήλιο και σκόνη συνεχίζει ο καιρός- Μικρή άνοδος του υδράργυρου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήµερα (26/4) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως
νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως  βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο
ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε (26/4) θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Μεγάλο Σάββατο (27/4), την Κυριακή (28/4) και τη ∆ευτέρα του Πάσχα (29/4), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Μεγάλο Σάββατο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 Απο Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top