ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ- ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Τοποθετήθηκαν σημάδια στην επιφάνεια του νερού- Ξεκινούν οι καταδύσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ- ΛΙΜΝΗ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Τοποθετήθηκαν σημάδια στην επιφάνεια του νερού- Ξεκινούν οι καταδύσεις- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πλεούμενα σημάδια, τοποθετήθηκαν στη λίμνη στο Ξυλιάτο την Παρασκευή (26/4), ενώ οι δύτες προετοιμάζονται να καταδυθούν για να συνεχιστούν οι έρευνες, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο 35χρονος αξιωματικός.

Της Γεωργίας Παππούτα

Από το σημείο των ερευνών στη λίμνη Ξυλιάτου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες την Μεγάλη Παρασκευή (26/4), ενώ όπως διαπιστώνει το ThemaOnline που βρίσκεται στο σημείο, έχουν τοποθετηθεί στην επιφάνεια του νερού πλεούμενα σημάδια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονισμένος ο Νίκος Αναστασιάδης- Το μήνυμα του για τα ειδεχθή εγκλήματα του 35χρονο λοχαγού

Πιθανό να πρόκειται για κάποια από τα κρίσιμα σημεία έρευνας που μίλησε την Πέμπτη (25/4), ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας ή ίσως να είναι χώρος τον οποίο υπέδειξε ο “Ορέστης”, αφού όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό μας δημοσίευμα, ο 35χρονος μεταφέρθηκε εκ νέου στη λίμνη Ξυλιάτου για υπόδειξη σκηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE