ΠτΔ: Δεν είμαι απογοητευμένος – Πρόταση για επίσημη διάσκεψη υπό τον ΓΓ ΟΗΕ όπου θα ανακοινωθεί το άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων
Δεν είμαι απογοητευμένος δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και την μελλοντική αναβάθμιση του, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των πολύ σημαντικών όμορων οικοδομήσιμων εκτάσεων που διαθέτει στην ιδιοκτησία του.
Η συμφωνία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε κύκλους της Κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθώς στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την μελλοντική πορεία της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας υπό το προηγούμενο καθεστώς διοίκησης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




