Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, αφού πρώτα έλαβε έγκριση από την Αρχή Ανταγωνισμού της Κύπρου, η μεταβίβαση του Ηilton Cyprus στο κοινό επενδυτικό σχήμα της «Ιnvel-ΠΑΝΓΑΙΑ» (Vibrana Holdings Ltd), έναντι τελικού τιμήματος 55,5 εκ. ευρώ.

 Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και την μελλοντική αναβάθμιση του, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των πολύ σημαντικών όμορων οικοδομήσιμων εκτάσεων που διαθέτει στην ιδιοκτησία του.

Η συμφωνία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε κύκλους της Κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθώς στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την μελλοντική πορεία της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας υπό το προηγούμενο καθεστώς διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.