Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, αφού πρώτα έλαβε έγκριση από την Αρχή Ανταγωνισμού της Κύπρου, η μεταβίβαση του Ηilton Cyprus στο κοινό επενδυτικό σχήμα της «Ιnvel-ΠΑΝΓΑΙΑ» (Vibrana Holdings Ltd), έναντι τελικού τιμήματος 55,5 εκ. ευρώ.

 Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και την μελλοντική αναβάθμιση του, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των πολύ σημαντικών όμορων οικοδομήσιμων εκτάσεων που διαθέτει στην ιδιοκτησία του.

Η συμφωνία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε κύκλους της Κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθώς στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την μελλοντική πορεία της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας υπό το προηγούμενο καθεστώς διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE