ΦΟΝΟΙ 35χρονου- Μεγάλη προβολή της υπόθεσης στα ρουμάνικα κανάλια – VIDEO

ΦΟΝΟΙ 35χρονου- Μεγάλη προβολή της υπόθεσης στα ρουμάνικα κανάλια – VIDEO

Oι ταργικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους φόνους τους οποίους φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, φαίνεται να μην έχουν τελειωμό έχοντας ως αποτέλεσμα την προβολή της υπόθεσης και σε ξένα μέσα ενημέρωσης. 

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, ρουμάνικα κανάλια έχουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την πρωτοφανές υπόθεση που απασχολεί το παγκύπριο εδώ και αρκετές μέρες με τους φόνους γυναικών και κοριτσιών που φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός. 

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην 35χρονη μητέρα από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της, τις οποίες ο 35χρονος ομολόγησε πως σκότωσε και πέταξε τα άψυχα σώματά τους στην Κόκκινη Λίμνη στην περιοχή του Μιτσερού, όπου την Παρασκευή (26/04) ξεκινήσαν οι έρευνες εντός της. 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE