Υποπτεύονται τον «Ορέστη» και για φόνο στα κατεχόμενα – Τυλιγμένη σε κουβέρτα – VIDEO

Υποπτεύονται τον «Ορέστη» και για φόνο στα κατεχόμενα – Τυλιγμένη σε κουβέρτα – VIDEO

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε τις κατοχικές «αρχές» όταν η σορός 40χρονης Νταμ Θι Χοκ από το Βιετνάμ βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αlpha Κύπρου, γίνεται λόγος ο «Όρεστης» να εμπλέκεται και στον φόνο της 40χρονης από το Βιετνάμ η οποία είχε δηλωθεί επίσης ως ελλείπον πρόσωπο στην κυπριακή Αστυνομία από τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα από τις κατοχικές «αρχές», στις 6 Ιανουρίου 2019 σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου, οι οποίες μάλιστα ζήτησαν την βοήθεια για την υπόθεση από την Κυπριακή Δημοκρατία. 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος γνωστός ως «Ορέστης» στις 5 Μαίου 2018 είχε περάσει με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα. 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE