ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

Ο 35χρονος κατ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, μεταφέρθηκε το Σάββατο (27/4) στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, για να υποδείξει σημεία ώστε να εντοπιστούν οι ταξιδιωτικές βαλίτσες στις οποίες ισχυρίστηκε ότι έβαλε τις σορούς τριών προσώπων που σκότωσε.

Του Μιχάλη Μενελάου

Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε η 35χρονος δολοφόνος, συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.