ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Σε εξέλιξη οι έρευνες – Πολύωρη επιχείρηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Σε εξέλιξη οι έρευνες – Πολύωρη επιχείρηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 28/04 οι έρευνες για εντοπισμό των τριών βαλιτσών στη κόκκινη λίμνη του Μεταλλείου Μιτσερού.

Συγκεκριμένα, μέσα στη λίμνη τοποθετήθηκε σημαδούρα το Σάββατο 27/04 ενώ την Κυριακή 28/04 τοποθετήθηκαν κάμερες εντός της λίμνης, όπου γίνεται λεπτομερής σκιαγράφηση του χώρου.

Σκιαγράφηση η οποία αναμένεται να είναι πολύωρη προτού εισέλθουν οι δύτες στο νερό για να ανασύρουν τα ευρήματα.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού, όπου θα διαφανεί η τοξικότητά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Αποχώρησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Ετοιμασίες για εκκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE