ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και 20 ευρώ αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και 20 ευρώ αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 19χρονος που συνελήφθη στην Πάφο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 36χρονο, μεταξύ των ωρών 12:00-11.30μ.μ. της Κυριακής του Πάσχα άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Πάφο και έκλεψαν το κλειδί του αυτοκινήτου του και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και στη συνέχεια, το ίδιο το αυτοκίνητο.
 
Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 19χρονου, όπου σε έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μαζί με το κλειδί του.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.