ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και 20 ευρώ αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και 20 ευρώ αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 19χρονος που συνελήφθη στην Πάφο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 36χρονο, μεταξύ των ωρών 12:00-11.30μ.μ. της Κυριακής του Πάσχα άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Πάφο και έκλεψαν το κλειδί του αυτοκινήτου του και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και στη συνέχεια, το ίδιο το αυτοκίνητο.
 
Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 19χρονου, όπου σε έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μαζί με το κλειδί του.

Ο 19χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE