ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανός Ιατροδικαστής διενεργεί νεκροτομές επί των σορών των θυμάτων του Νίκου Μεταξά

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανός Ιατροδικαστής διενεργεί νεκροτομές επί των σορών των θυμάτων του Νίκου Μεταξά

Εμπειρογνώμονας Ιατροδικαστής που έφθασε από το Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε την Τρίτη 30/4 τη διενέργεια νεκροτομών, σε συνεργασία με Κύπριους Ιατροδικαστές, επί των σορών των δολοφονημένων γυναικών που εντοπίστηκαν μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, σήμερα διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε σε ταξιδιωτική βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό και επί της σορού που εντοπίστηκε σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι νεκροτομές επί των δύο σορών έχουν ολοκληρωθεί ενώ δεν έχουν, μέχρι στιγμής, γίνει γνωστά τα αποτελέσματα τους.

Αύριο προγραμματίζεται να διενεργηθεί νεκροτομή και στις άλλες δύο σορούς που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό από την ίδια ομάδα Ιατροδικαστών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό  και τη Λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ενώ οι έρευνες και στα δύο σημεία θα επαναρχίσουν αύριο.

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν σήμερα τα τέσσερα σημεία όπου διεξήχθησαν ή διεξάγονται έρευνες, δηλαδή το Μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμή και το πεδίο βολής Ορούντας.

Το πρωί οι εμπειρογνώμονες έτυχαν ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών από τον επικεφαλής αξιωματικό των αστυνομικών ερευνών για εξιχνίαση των υποθέσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top