Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council θα λάβει χώρα στα κατεχόμενα μεταξύ 3 και 5 Μαΐου.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθούν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
 
Ο πρόεδρος του Global Journalism Council Μεχμέτ Αλί Ντιμ δήλωσε ότι διοργανώνουν τη συνάντηση στα κατεχόμενα για να στηρίξουν «τη δίκαιη υπόθεση της Βόρειας Κύπρου» και «για να ακουστεί η φωνή τους στον κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE