Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council θα λάβει χώρα στα κατεχόμενα μεταξύ 3 και 5 Μαΐου.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθούν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
 
Ο πρόεδρος του Global Journalism Council Μεχμέτ Αλί Ντιμ δήλωσε ότι διοργανώνουν τη συνάντηση στα κατεχόμενα για να στηρίξουν «τη δίκαιη υπόθεση της Βόρειας Κύπρου» και «για να ακουστεί η φωνή τους στον κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.