Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council στα κατεχόμενα

Συνάντηση του Global Journalism Council θα λάβει χώρα στα κατεχόμενα μεταξύ 3 και 5 Μαΐου.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθούν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
 
Ο πρόεδρος του Global Journalism Council Μεχμέτ Αλί Ντιμ δήλωσε ότι διοργανώνουν τη συνάντηση στα κατεχόμενα για να στηρίξουν «τη δίκαιη υπόθεση της Βόρειας Κύπρου» και «για να ακουστεί η φωνή τους στον κόσμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE