Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Άντερλεχτ, η οποία τιμωρήθηκε σκληρά για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς.

Η ομάδα των Βρυξελλών βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, όταν το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 31′, μετά από ρίψεις φωτοβολίδων, καπνογόνων, κροτίδων και αντικειμένων από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε ότι η τιμωρία της ομάδας θα είναι η απώλεια του ματς στα χαρτιά με σκορ 5-0, ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE