Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Άντερλεχτ, η οποία τιμωρήθηκε σκληρά για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς.

Η ομάδα των Βρυξελλών βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, όταν το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 31′, μετά από ρίψεις φωτοβολίδων, καπνογόνων, κροτίδων και αντικειμένων από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε ότι η τιμωρία της ομάδας θα είναι η απώλεια του ματς στα χαρτιά με σκορ 5-0, ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.