Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Άντερλεχτ, η οποία τιμωρήθηκε σκληρά για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς.

Η ομάδα των Βρυξελλών βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, όταν το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 31′, μετά από ρίψεις φωτοβολίδων, καπνογόνων, κροτίδων και αντικειμένων από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε ότι η τιμωρία της ομάδας θα είναι η απώλεια του ματς στα χαρτιά με σκορ 5-0, ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE