Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Άντερλεχτ, η οποία τιμωρήθηκε σκληρά για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς.

Η ομάδα των Βρυξελλών βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, όταν το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 31′, μετά από ρίψεις φωτοβολίδων, καπνογόνων, κροτίδων και αντικειμένων από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε ότι η τιμωρία της ομάδας θα είναι η απώλεια του ματς στα χαρτιά με σκορ 5-0, ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE