ΚΥΠΡΟΣ: Και τα μη εξυπηρετούμενα στο «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Τροποποιήθηκε η νομοθεσία

ΚΥΠΡΟΣ: Και τα μη εξυπηρετούμενα στο «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Τροποποιήθηκε η νομοθεσία

Στην επόμενη θητεία της Βουλής οι βουλευτές θα δηλώνουν τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια τους στο πόθεν έσχες τους.

Στην επόμενη θητεία της Βουλής θα ισχύσει η τροποποίηση του νόμου για το πόθεν έσχες του Προέδρου της Δημοκρατίας, των Υπουργών και των Βουλευτών ώστε να περιλαμβάνονται στη δήλωση των περιουσιακών τους στοιχείων και μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αφού οι δύο προτάσεις νόμου δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη πλειοψηφία στην Επιτροπή Νομικών ώστε να βρίσκονται ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τη 10η Μαΐου.

Ούτε και το νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών (άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιακών συνδιαλέξεων) θα είναι ενώπιον της Ολομέλειας στην τελευταία της συνεδρία πριν τις Ευρωεκλογές, καθώς όπως είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής χρήζει περαιτέρω συζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE