ΚΥΠΡΟΣ: Και τα μη εξυπηρετούμενα στο «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Τροποποιήθηκε η νομοθεσία

ΚΥΠΡΟΣ: Και τα μη εξυπηρετούμενα στο «πόθεν έσχες» των βουλευτών – Τροποποιήθηκε η νομοθεσία

Στην επόμενη θητεία της Βουλής οι βουλευτές θα δηλώνουν τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια τους στο πόθεν έσχες τους.

Στην επόμενη θητεία της Βουλής θα ισχύσει η τροποποίηση του νόμου για το πόθεν έσχες του Προέδρου της Δημοκρατίας, των Υπουργών και των Βουλευτών ώστε να περιλαμβάνονται στη δήλωση των περιουσιακών τους στοιχείων και μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αφού οι δύο προτάσεις νόμου δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη πλειοψηφία στην Επιτροπή Νομικών ώστε να βρίσκονται ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τη 10η Μαΐου.

Ούτε και το νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών (άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιακών συνδιαλέξεων) θα είναι ενώπιον της Ολομέλειας στην τελευταία της συνεδρία πριν τις Ευρωεκλογές, καθώς όπως είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής χρήζει περαιτέρω συζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.