ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ίσως η πιο ειλικρινής δικαιολογία για να γλυτώσει πρόστιμο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ίσως η πιο ειλικρινής δικαιολογία για να γλυτώσει πρόστιμο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σίγουρα τα μέλη της Αστυνομίας, αλλά και της Δημοτικής Τροχονομίας, έχουν ακούσει πολλές και διάφορες δικαιολογίες, προκειμένου ένας οδηγός να γλυτώσει το πρόστιμο, στη Λεμεσό όμως ένας πολίτης, φαίνεται να χρησιμοποίησε μια ειλικρινή δικαιολογία.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν την Πέμπτη (2/5), στην ομάδα του Facebook, “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, δείχνουν ένα μικρό ασημένιο σαλούν στον χώρο στάθμευσης του Μόλου στην Λεμεσό, στο οποίο υπάρχει μια σημείωση.

Η σημείωση που απευθύνεται προς τον όποιο σκεφτεί να του γράψει πρόστιμο, αναφέρει ότι ο οδηγός είναι 87χρονος χαμηλοσυνταξιούχους, το σπίτι του οποίου είναι απέναντι, ενώ παρακαλεί να μην του γράψουν καταγγελία, διότι δεν μπορεί να πληρώσει.

Πάντως, ο ηλικιωμένος πολίτης, στάθμευσε εκτός σημείου που είναι προκαθορισμένο για στάθμευση, αλλά εντός του χώρου στάθμευσης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top