ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο πακέτα στο ταχυδρομείο έφεραν την σύλληψη 21χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο πακέτα στο ταχυδρομείο έφεραν την σύλληψη 21χρονου

Πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου, 2019, παραλήφθηκαν σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, δύο πακέτα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν 390 και 150 γραμμάρια κάνναβης αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη την Πέμπτη (2/5) και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE