ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Κριστιάνο: «Όλοι νομίζουν ότι δεν έχω προβλήματα και έγνοιες…»

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Κριστιάνο: «Όλοι νομίζουν ότι δεν έχω προβλήματα και έγνοιες…»

Στην ανθρώπινη πλευρά του κι όχι αυτή του στυγνού αθλητή και επαγγελματία, θέλησε να δώσει βάση ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε νέα του συνέντευξη. «Ο κόσμος περιμένει κάθε φορά το παραμικρό λάθος για να σε πατήσει…» ανέφερε.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στο «ICON» για την παρουσία του στη Γιουβέντους, πολύ περισσότερο όμως για όσα έχουν αντικρίσει οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι του συλλόγου από εκείνον, κόντρα σε όσα μπορεί να πίστευαν προτού συνεργαστούν μαζί του…

«Πρέπει να είσαι ταπεινός. Δεν γίνεται να τα ξέρεις όλα. Αν είσαι έξυπνος, φροντίζεις να κρατάς και να μαθαίνεις συνεχώς μικρά πράγματα που σε βελτιώνουν. Στη Γιουβέντους κατάλαβαν ότι δεν είμαι βεντέτα. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Βέβαια, μετρούν οι πράξεις κι όχι τα λόγια τις περισσότερες φορές. Γιατί νομίζετε ότι έχω πέντε Χρυσές Μπάλες και πέντε Champions League;» είπε, για να συνεχίσει, αναφερόμενος στην κριτική και το θέμα της ηλικίας του:

«Ακούω συνεχώς πως με θεωρούν τελειωμένο γιατί λένε πάει 33, 34, 35 ετών και γερνάει… Δεν σας κρύβω ότι με ενοχλεί το γεγονός πως κάθε σεζόν πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλός γιατί ο κόσμος δεν σε πιστεύει πλέον…

Με βλέπουν ως έναν άνθρωπο που δεν είναι ποτέ στεναχωρημένος, που ποτέ δεν έχει προβλήματα, που ποτέ δεν έχει έγνοιες και έχει λύσει όλα τα προβλήματα της ζωής του. Ο κόσμος πάντα περιμένει το παραμικρό λάθος για να ασκήσει κριτική, αλλά εδώ και χρόνια είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό και δεν με επηρεάζει».

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top