ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου επέδωσε την Παρασκευή 3/5 Υπόμνημα στον Υπουργό Εσωτερικών με τις θέσεις της οργάνωσης για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την στεγαστική πολιτική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους αξιωματούχους της ΔΕΟΚ για την πορεία της μεταρρύθμισης και τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει πρόγραμμα ολοκληρωμένης στεγαστικής πολιτικής.

Αναφορικά με την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΔΕΟΚ θεωρεί αναγκαιότητα την συγχώνευση δήμων και την συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών ώστε να διασφαλισθεί η οικονομική τους βιωσιμότητα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE