ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου επέδωσε την Παρασκευή 3/5 Υπόμνημα στον Υπουργό Εσωτερικών με τις θέσεις της οργάνωσης για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την στεγαστική πολιτική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους αξιωματούχους της ΔΕΟΚ για την πορεία της μεταρρύθμισης και τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει πρόγραμμα ολοκληρωμένης στεγαστικής πολιτικής.

Αναφορικά με την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΔΕΟΚ θεωρεί αναγκαιότητα την συγχώνευση δήμων και την συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών ώστε να διασφαλισθεί η οικονομική τους βιωσιμότητα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.