ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν επιδότηση ενοικίου για νεαρά ζευγάρια και φοιτητές - Οι προτάσεις

Η ηγεσία της ΔΕΟΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιωσήφ Αναστασίου επέδωσε την Παρασκευή 3/5 Υπόμνημα στον Υπουργό Εσωτερικών με τις θέσεις της οργάνωσης για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την στεγαστική πολιτική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους αξιωματούχους της ΔΕΟΚ για την πορεία της μεταρρύθμισης και τους διαβεβαίωσε ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα εξαγγείλει πρόγραμμα ολοκληρωμένης στεγαστικής πολιτικής.

Αναφορικά με την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΔΕΟΚ θεωρεί αναγκαιότητα την συγχώνευση δήμων και την συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών ώστε να διασφαλισθεί η οικονομική τους βιωσιμότητα. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE