ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή (03/04) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 


Συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου παραλήφθηκαν σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, δύο πακέτα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν 390 και 150 γραμμάρια κάνναβης. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ο 21χρονος.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE