ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή (03/04) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 


Συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου παραλήφθηκαν σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, δύο πακέτα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν 390 και 150 γραμμάρια κάνναβης. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ο 21χρονος.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.