ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο 21χρονος για ναρκωτικές ουσίες από ταχυδρομείο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή (03/04) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 


Συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου παραλήφθηκαν σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, δύο πακέτα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν 390 και 150 γραμμάρια κάνναβης. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ο 21χρονος.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΒΑ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE