ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 19:00 της Παρασκευής (3/5), στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία.

Όπως πληροφορείται (20:10- 3/5) το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκεται όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, το οποίο έχει θέση υπό έλεγχο τη φωτιά και ως εκ τούτου δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαύροι καπνοί κοντά σε σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντως, το όχημα της Πυροσβεστικής θα παραμείνει στον χώρο, αφού λόγω του ότι η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου εναποτίθενται κλαδέματα στον Άγιο Δομέτιο, χρειάζεται επίβλεψη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE