ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά- Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Υπό έλεγχο έχει τεθεί από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 19:00 της Παρασκευής (3/5), στον Άγιο Δομέτιο στη Λευκωσία.

Όπως πληροφορείται (20:10- 3/5) το ThemaOnline, στο σημείο βρίσκεται όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, το οποίο έχει θέση υπό έλεγχο τη φωτιά και ως εκ τούτου δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαύροι καπνοί κοντά σε σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάντως, το όχημα της Πυροσβεστικής θα παραμείνει στον χώρο, αφού λόγω του ότι η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου εναποτίθενται κλαδέματα στον Άγιο Δομέτιο, χρειάζεται επίβλεψη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE