ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για υπόθεση που αφορά κοινοτικό συμβούλιο σε σχέση με έκδοση εικονικού δικαιολογητικού ασθενείας για υπάλληλο του. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και αιρετό μέλος του κοινοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο κοινοτάρχης, σύμφωνα με δηλώσεις του, όσο και άλλα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου κλήθηκαν στην ΑΔ Πάφου και έδωσαν καταθέσεις.

Το κοινοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει νομική γνωμάτευση μετά την οποία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.