ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για υπόθεση που αφορά κοινοτικό συμβούλιο σε σχέση με έκδοση εικονικού δικαιολογητικού ασθενείας για υπάλληλο του. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και αιρετό μέλος του κοινοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο κοινοτάρχης, σύμφωνα με δηλώσεις του, όσο και άλλα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου κλήθηκαν στην ΑΔ Πάφου και έδωσαν καταθέσεις.

Το κοινοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει νομική γνωμάτευση μετά την οποία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE