ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για υπόθεση που αφορά κοινοτικό συμβούλιο σε σχέση με έκδοση εικονικού δικαιολογητικού ασθενείας για υπάλληλο του. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και αιρετό μέλος του κοινοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο κοινοτάρχης, σύμφωνα με δηλώσεις του, όσο και άλλα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου κλήθηκαν στην ΑΔ Πάφου και έδωσαν καταθέσεις.

Το κοινοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει νομική γνωμάτευση μετά την οποία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE