ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

ΠΑΦΟΣ: Στην Αστυνομία Κοινοτάρχης για κατάθεση για εικονικό έγγραφο

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για υπόθεση που αφορά κοινοτικό συμβούλιο σε σχέση με έκδοση εικονικού δικαιολογητικού ασθενείας για υπάλληλο του. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και αιρετό μέλος του κοινοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο κοινοτάρχης, σύμφωνα με δηλώσεις του, όσο και άλλα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου κλήθηκαν στην ΑΔ Πάφου και έδωσαν καταθέσεις.

Το κοινοτικό συμβούλιο είχε ζητήσει νομική γνωμάτευση μετά την οποία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.