ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

Έφθασε στην Κύπρο το σύστημα SONAR το οποίο αναμένεται να αρχίσει τις έρευνες το πρωί του Σαββάτου (04/04), στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο και στην συνέχεια στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. 

Μετά από αρκετές μέρες ερευνών και υπεράνθρωπες προσπάθειες από μέλη της ΕΜΑΚ και την ιδιωτική εταιρεία BRASAL, οι ελπίδες εναπόκεινται στο σύστημα SONAR. 

Το Sonar είναι ένα παγκόσμιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΣΕΔ, η CYTA και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βοηθήσουν ώστε να το μετατρέψουν σε τοπικό, ώστε αυτό να δίδει ακριβείς συντεταγμένες. 

Το δύσκολο έργο συνεχίζεται για την ανεύρεση των σορών δύο κοριτσιών, αλλά και μιας γυναίκας στα σημεία που υπέδειξε ο 35χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top