ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

Έφθασε στην Κύπρο το σύστημα SONAR το οποίο αναμένεται να αρχίσει τις έρευνες το πρωί του Σαββάτου (04/04), στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο και στην συνέχεια στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. 

Μετά από αρκετές μέρες ερευνών και υπεράνθρωπες προσπάθειες από μέλη της ΕΜΑΚ και την ιδιωτική εταιρεία BRASAL, οι ελπίδες εναπόκεινται στο σύστημα SONAR. 

Το Sonar είναι ένα παγκόσμιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΣΕΔ, η CYTA και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βοηθήσουν ώστε να το μετατρέψουν σε τοπικό, ώστε αυτό να δίδει ακριβείς συντεταγμένες. 

Το δύσκολο έργο συνεχίζεται για την ανεύρεση των σορών δύο κοριτσιών, αλλά και μιας γυναίκας στα σημεία που υπέδειξε ο 35χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE