ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Βασίζονται στο SONAR για εντοπισμό των τριών σορών

Έφθασε στην Κύπρο το σύστημα SONAR το οποίο αναμένεται να αρχίσει τις έρευνες το πρωί του Σαββάτου (04/04), στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο και στην συνέχεια στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. 

Μετά από αρκετές μέρες ερευνών και υπεράνθρωπες προσπάθειες από μέλη της ΕΜΑΚ και την ιδιωτική εταιρεία BRASAL, οι ελπίδες εναπόκεινται στο σύστημα SONAR. 

Το Sonar είναι ένα παγκόσμιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΣΕΔ, η CYTA και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βοηθήσουν ώστε να το μετατρέψουν σε τοπικό, ώστε αυτό να δίδει ακριβείς συντεταγμένες. 

Το δύσκολο έργο συνεχίζεται για την ανεύρεση των σορών δύο κοριτσιών, αλλά και μιας γυναίκας στα σημεία που υπέδειξε ο 35χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE