EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής - VIDEO

EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής - VIDEO

Αποκαλύψεις έγιναν από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, η οποία έκανε και το ποδαρικό το Σάββατο (04/04). 

Τραγουδώντας το Replay, η Τάμτα με μια εκρηκτική εμφάνιση φαίνεται ότι επιφύλασσε την μεγάλη έκπληξη. Στη μέση του τραγουδιού, αλλάζει εμφάνιση με την βοήθεια των χορευτών της που της αφαιρούν το δερμάτινο σακάκι και μένει με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι. 

Από την πρώτη πρόβα της Κύπρου, η εκπρόσωπος μας έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τίποτα δεν προδίδει το πρόβλημα υγείας με την μέση της που την ταλαιπωρεί. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE