EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

Αποκαλύψεις έγιναν από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, η οποία έκανε και το ποδαρικό το Σάββατο (04/04). 

Τραγουδώντας το Replay, η Τάμτα με μια εκρηκτική εμφάνιση φαίνεται ότι επιφύλασσε την μεγάλη έκπληξη. Στη μέση του τραγουδιού, αλλάζει εμφάνιση με την βοήθεια των χορευτών της που της αφαιρούν το δερμάτινο σακάκι και μένει με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι.

Από την πρώτη πρόβα της Κύπρου, η εκπρόσωπος μας έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τίποτα δεν προδίδει το πρόβλημα υγείας με την μέση της που την ταλαιπωρεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE