EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

EUROVISION 2019: Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την έκπληξη επί σκηνής – VIDEO

Αποκαλύψεις έγιναν από την πρώτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ, η οποία έκανε και το ποδαρικό το Σάββατο (04/04). 

Τραγουδώντας το Replay, η Τάμτα με μια εκρηκτική εμφάνιση φαίνεται ότι επιφύλασσε την μεγάλη έκπληξη. Στη μέση του τραγουδιού, αλλάζει εμφάνιση με την βοήθεια των χορευτών της που της αφαιρούν το δερμάτινο σακάκι και μένει με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι.

Από την πρώτη πρόβα της Κύπρου, η εκπρόσωπος μας έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ τίποτα δεν προδίδει το πρόβλημα υγείας με την μέση της που την ταλαιπωρεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE