ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημία Ομόνοιας: Τα αποτελέσματα των ομάδων U15, U16 και U17

Ακαδημία Ομόνοιας: Τα αποτελέσματα των ομάδων U15, U16 και U17

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας για τα αποτελέσματα των ομάδων της «πράσινης» Ακαδημίας:

«Ήττα με 2-3 για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16

Την εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Σε ένα ισοδύναμο παιχνίδι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και 3-1 και στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Τα γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Χριστοδούλου και Ιωακείμ.

Ο προπονητής, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Χαραλάμπους, Ιωακείμ, Κέζο, Σαμάνη, Κυλίλη, Γεωργίου Σ., Γεωργίου Λ., Χριστοδούλου, Νικολάου, Κημήτρη και Αγγελή. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Μαυρής, Σεργίδης και Κουρσάρης.

Πλέον, η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (11/05) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας.

Εντός έδρας ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Με ήττα προχώρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, καθώς για την 14η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος έχασε με 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Ηλίας Πούλλος».

Γεωργίου Μ., Γεωργίου Τ., Χατζηβασιλείου, Κυριάκου, Ιωάννου, Πολυβίου, Φωκά, Χρίστου, Ποντικός, Βιολίνοβ και Κουλουμπρής ήταν οι πρώτοι έντεκα που επιλέχθηκαν για να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές με τους Σακκά, Φιλίππου και Χριστοδούλου να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Το «τριφύλλι» δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, δεν ήταν αποτελεσματικό και δέχθηκε την 5η ήττα στη β’ φάση που το κρατά στην 4η θέση με 21 βαθμούς. Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Διπλό με έξι γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15, σταθερά στην πρώτη θέση

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επικρατώντας με 0-6 της Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού.

Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους: Μαντορίνη, Καϊάφα, Χατζηχρίστου, Βενιζέλου, Ευαγγέλου, Πίσση, Τσουτσούκη, Χριστάκη, Κυλίλη, Στασή, Κυριακίδη και Σπυριδάκη.

Τις έξι αλλαγές που πραγματοποίησε η ομάδα μας αποτέλεσαν οι Ναθαναήλ, Μακρυγιώργης, Παυλόπουλλος, Τζιωρτζής, Θεοδώρου και Χριστοδούλου.

Δύο γκολ πέτυχε ο Νικόλας Κυριακίδης ενώ από ένα πέτυχαν οι Δημήτρης Σπυριδάκης, Μάριος Τζιωρτζής, Αλέξανδρος Ναθαναήλ και Μάριος Θεοδώρου.

Μετά το τρίποντο αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 παρέμεινε στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς παραμένοντας αήττητη από την αρχή της χρονιάς. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top