ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Τα ίχνη καταδικασθέντα που το έσκασε από τη φυλακή προσπαθούν να εντοπίσουν οι λεγόμενες «αρχές» στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στον τ/κ τύπο ο Ιρανός Mohamed Amine Khereoub που κρατείτο για σοβαρές υποθέσεις στις φυλακές των κατεχομένων προφασίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Από εκεί κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξεγέλασε τους δύο φρουρούς και δραπέτευσε (πηδώντας απο το παράθυρο της τουαλέτας) ενώ παραμένει άφαντος πάνω από μια βδομάδα.

Δημοσίευμα της Kibris724 προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο καταζητούμενος πλέον άντρας έχει διαφύγει στις περιοχές που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE