ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος καταζητούμενος δραπέτευσε από τα κατεχόμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Τα ίχνη καταδικασθέντα που το έσκασε από τη φυλακή προσπαθούν να εντοπίσουν οι λεγόμενες «αρχές» στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στον τ/κ τύπο ο Ιρανός Mohamed Amine Khereoub που κρατείτο για σοβαρές υποθέσεις στις φυλακές των κατεχομένων προφασίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Από εκεί κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ξεγέλασε τους δύο φρουρούς και δραπέτευσε (πηδώντας απο το παράθυρο της τουαλέτας) ενώ παραμένει άφαντος πάνω από μια βδομάδα.

Δημοσίευμα της Kibris724 προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο καταζητούμενος πλέον άντρας έχει διαφύγει στις περιοχές που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE