Δεν είναι πλάκα! Έμβρυο κάνει το σήμα της νίκης (Φωτογραφία)

Δεν είναι πλάκα! Έμβρυο κάνει το σήμα της νίκης (Φωτογραφία)

Τρέλανε» τους γονείς του πριν να έρθει στον κόσμο

Η εγκυμοσύνη είναι μία δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες, καθώς σε όλη τη διάρκειά της υπάρχει έντονη αγωνία για το αν όλα πηγαίνουν καλά για το μωράκι που θα φέρουν στον κόσμο.

Αυτό το άγχος είναι πολύ έντονο ιδίως κατά τους πρώτους μήνες της κύησης, ενώ κάθε επίσκεψη στον γυναικολόγο συνοδεύεται από φόβο μήπως ο γιατρός πει στους γονείς άσχημα νέα.

Για ένα ζευγάρι από την Αγγλία, όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού το μωράκι τους τούς έστειλε το καλύτερο μήνυμα μέσα από την κοιλιά της μάνας του.

Οι Εντ και Ντι Πάρσονς δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν σε ένα απλό υπερηχογράφημα κατά την 20η εβδομάδα της κύησης το μωρό τους τους έκανε το σήμα της νίκης, που σχετίζεται με τον Winston Churchill και, πιο πρόσφατα, με την παγκόσμια ειρήνη.

Το ζευγάρι, μιλώντας στην Daily Mail, τόνισε πως και οι δύο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου ενός αγαπημένου τους προσώπου.

Όπως σημείωσαν, η κίνηση αυτή του μωρού τους καθησύχασε και τους γέμισε με αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε πως -λόγω της χειρονομίας- εάν το μωρό τους είναι αγόρι, τότε θα το ονομάσουν Winston.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE