ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραμετσάνι: «Οι παίκτες έδειξαν το πάθος τους, ο κόσμος ξεχνάει…»

Τραμετσάνι:  «Οι παίκτες έδειξαν το πάθος τους, ο κόσμος ξεχνάει…»

Οι δηλώσεις του Πάολο Τραμετσάνι μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα συγχαρητήρια. Είναι μια καλή μέρα για εμάς. Ξέρουμε πως όταν παίζουμε με τον Απόλλωνα είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τελειώσαμε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Όλη τη σεζόν έδειξαν ότι είναι ξεχωριστοί παίκτες. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν το πάθος τους και πόσο λατρεύουν αυτό που κάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, συγχαρητήρια».

Για το πως αισθάνεται:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα κοιτάζω αυτά που έγιναν εδώ και εφτά μήνες. Βλέπω πολλά καλά πράγματα που έκανα με τους παίκτες μου αλλά και τις κακές στιγμές. Στις κακές στιγμές μείναμε ενωμένοι. Μίλησα με τα παιδιά πριν τον αγώνα. Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά ήταν απλά ένα παιχνίδι. Μερικές φορές ο κόσμος ξεχνάει. Κερδίσαμε γιατί το πιστεύαμε κάθε στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία. Πίστεψαν σ’ εμένα και είμαι χαρούμενος που δίνω κάτι πίσω. Ο Πρόεδρος, ο Τέτι και όλοι οι άλλοι μου έδωσαν τα πάντα. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα που μπορώ να δώσω κάτι πίσω στο σύλλογο».

Για την κάρτα φιλάθλου: 

«Μίλησα πολλές φορές για αυτό. Ξαναλέω ότι ελπίζω να βρεθεί μια λύση. Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική. Το να παίζεις χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο. Ζούμε για αυτή την ατμόσφαιρα στα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top