ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς που σκόρπισε το θάνατο

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς που σκόρπισε το θάνατο

Στο Δικαστήριο μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής 5/5 ο 35χρονος λοχαγός των τεθωρακισμένων Νίκος Μεταξάς, ο οποίος όπως ομολόγησε διέπραξε τη δολοφονία 5 γυναικών καθώς και ενός ανήλικου κοριτσιού.

Τα μέτρα ασφαλείας στο επ. Δικαστήριο Λευκωσίας είναι δρακόντειο ενώ ο 35χρονος δράστης φέρει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η Αστυνομία θα ζητήσει την περεταίρω κράτηση του «Ορέστη» για άλλες 8 μέρες καθώς υπολείπεται ανακριτικό έργο ενώ ακόμα ψάχνουν στο πάτο της «κοκκινης λιμνης» αλλά και της λίμνης Ξυλιάτου για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του.

Να θυμίσουμε ότι συνεχίζονται οι έρευνες με το υπεσύγρονο σύστημα SONAR το οποίο θεωρείται ως το ιδανικό για να εντοπιστούν τα άψυχα σώματα των γυναικών που σκότωσε ο Μεταξάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE