Οι προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας για την κυπριακή ΑΟΖ και Τουρκοκύπριους

Οι προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας για την κυπριακή ΑΟΖ και Τουρκοκύπριους

Η Άγκυρα είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Τ/κ στην Ανατολική Μεσόγειο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Hulusi Akar.

«Μαζί με τα δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαία στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου, ως εγγυήτρια δύναμη, η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προστατεύει για πάντα τους Τουρκοκύπριους», δήλωσε στο Anadolu την Κυριακή 5/4 ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.